Photo: Kevin Winter/Getty Images

SPIKE, KNICKSI SU DOBILI! Pobjeda košarkaša iz New Yorka postala hit na Oscarima, reakcije pljušte

Autor: Dnevno.hr

New York Knicksi pobijedili su nakon čak 18 domaćih poraza zaredom. Najskuplji klub lige svojim je navijačima omogučio 18 uzastopnih odlazaka iz Madison Square Gardena pognutih glava prije nego što su sinoć napokon nekog pobijedili. I to dosta neočekivano, San Antonio Spurse koji i dalje drže play-off poziciju, ali su u najžešćem prijelaznom razdoblju otkad traje era velikog trenera Gregga Popovicha, dakle – dvadesetak godina.

Newyorški ovosezonski apsurd utoliko je veći jer Knicksi ove sezone zapravo ‘love’ zadnje mjesto i prvi pick na slijedećem draftu, a svaka pobjeda ih udaljava od tog cilja u ‘oštroj konkurenciji’ Phoenixa i Clevelanda. Mario Hezonja nije dobio ni sekundu na parketu. Najveće američko tržište, New York, postao je (posebno nakon trejda Porzingisa u Dallas) tolika NBA ‘sprdnja’ da je na sinoćnoj dodjeli Oscara Samuel L. Jakscon ‘uhvatio u đir’ najpoznatijeg navijača Knicka Spikea Leeja objavo s pozornice:

– Spike, Knicksi su pobijedili! Ponavljam, nakon 18 uzastopnih domaćih poraza: Knicksi su pobijedili. Porazili su San Antonio 130:118.”

U Denveru je odigrana utakmica koja je od početka do kraja išla prema očekivanjima. Nuggetsi su uredno riješili Clipperse sa 27 razlike. Centri Nikola Jokić i Paul Millsap porazbacali su društvo iz Kalifornije po cijelom Coloradu. Jokić – 22 poena, 16 skokova, Millsap – 21 poen, 16 skokova. Naš Ivica Zubac počeo je u petorci Clippersa, ali na kraju nije igrao više od 19 minuta. Učinak – prosječan: 8 poena, 7 skokova, 2 asistencije te po jedan blok i osvojena lopta.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.