Foto:instagramscreenshot

ŠOK ZA MLADOG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA! Dobio otkaz u klubu, ovo nije normalno što su mu napravili

Autor: G.I.Š.

Na žalost ne dolaze dobre vijesti za jednog od naših najmlađih igrača koji su se okušali u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Naime, iako je kroz pripremno razdoblje izgledalo kako bi Luka Šamanić mogao zaigrati i ove sezone za San Antonio Spurse to se neće dogoditi, pošto je Šamanić postao slobodan igrač.

Spursi su potpisali dvije iskusne četvorke, Thada Younga i Zacha Collinsa, dok je doveden i Doug McDermott, koji može puniti obje krilne pozicije, te više nije bilo mjesta za Luku.

Potraga za klubom

Luka Šamanić je prije dvije godine bio 19. pick NBA drafta, koji je prošle sezone u 33 nastupa prosječno ubacivao 3,7 poena, uz 2,1 skoka za 9,3 minuta.

Gregg Popovich očito nije dobio ono što je očekivao od mladog Hrvata u njegovoj drugoj sezoni u Spursima, te je odlučio kako više ne računa na njega.

Šamanić je mladi igrač, ima samo 21. godinu, tako da ima još puno vremena za razvoj i napredovanje, a hoće li to biti u NBA-u ili u Europi ostaje za vidjeti u narednim tjednima.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Šamanić (@lukasamanic9)




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.