Screenshot: Instagram/Dragan Labović (dragan_labovic)

SKANDAL U SRBIJI, BIVŠI REPREZENTATIVAC UHIĆEN! Pretukao taksista, ukrao vozilo i napravio kaos!

Autor: F.F

Bivši košarkaš i nekadašnji reprezentativac Srbije, Dragan Labović, danas je uhapšen prenose tamošnji mediji. Labović je nekad glasio za velikog talenta srpske košarke, ali nikada nije ispunio ta očekivanja.

Sada se našao u središtu skandala u Srbiji. Naime, Labović je ušao u sukob s jednim taksistom nakon čega je napao vozača. Nakon što se fizički obračunao s njim, oteo mu je automobil.

Kako prenosi Kurir, zatim se odveo do vrtića gdje radi njegova majka. Tamo je također ‘ludovao’ nakon čega je uhapšen.

Završio karijeru vrlo rano

Labović je karijeru završio prije dvije godine kada je imao svega 32 godine. Karijeru je počeo u FMP-u te je bio na glasu kao jedan od najtalentiranijih igrača u svojoj generaciji u Europi. Dobio je priliku u prvoj momčadi već sa 16 godina te je 2007. bio MVP Kupa Srbije. Dvije sezone je bio najbolji strijelac ABA lige.


Nakon nastupanja u Srbiji, igrao je u Njemačkoj, Rusiji, Grčkoj, Turskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Finskoj, a bio je dio srpske reprezentacije na Eurobasketu 2007. godine.




Također, ovo nije prvi put da je srpski košarkaš imao problema sa zakonom s obzirom da je jednom uhićen zbog remećenja javnog reda i mira pod utjecajem alkohola. Sve se dogodilo na jednom bazenu, a sukobio se s jednim od posjetitelja.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.