ŠARIĆ IMAO KATASTROFALNU UTAKMICU, OSTALI HRVATI ODLIČNI! Žižić najbolji strijelac, Babo bolji od Hezonje

Autor: Bruno Herljević

Uglavnom su svi hrvatski košarkaši u NBA-u sinoć ostvarili sjajan učinak, dok je Ante Žižić ostvario učinak karijere, on je u porazu svojih Cleveland Cavaliersa upisao 18 poena i bio najbolji strijelac poražene momčadi.

U okršaju Indiana Pacersa i New York Knicksa slavili su Pacersi Bojana Bogdanovića koji je upisao 15 poena, dok je Hezonja u porazu svoje momčadi ubacio 10 poena. Deset poena je zabio i Ivica Zubac u porazu svojih Los Angeles Lakersa. Kazali smo na početku uglavnom svi Hrvati, jer Šarić je bio doista očajan.

U porazu svojih Minnesota Timberwolvesa ostao bez ijednog poena.

Cleveland nije imao šanse protiv Houston Rocketsa koji ih je svladao na svom terenu sa 141-113. Ante Žižić je odigrao 24 minute i bio najbolji strijelac poražene momčadi sa 18 poena (šut iz igre 6/8) uz osam skokova i dvije ukradene lopte.

Indiana Pacersi Bojana Bogdanovića nadigrača je New York Knicks u Madison Square Gardenu sa 121-106. Bogdanović je bio bolji od Marija Hezonje, on je u 26 minuta zabio 15 poena (šut iz igre 5/12, trice 3/5) i upisao dva skoka, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu. Dubrovčanin je odigrao 30 minuta i upisao deset poena (šut iz igre 4/12, trice 1/4), pridodavši tome šest skokova, dvije asistencije, pet ukradenih lopti i jedan blok.

Minnesota Timberwolves poražen je kod kuće od Dallasa sa 119-115. Dario Šarić je imao katastrofalnu večer, on je u 19 minuta na terenu ostao bez pogodaka (šut iz igre 0/5, trice 0/3), ali je upisao četiri skoka i jednu asistenciju.

Pobjedu Dallasa je obilježio rookie Luka Dončić koji je zabio tricu za vodstvo od 117-115 22,9 sekunde prije kraja i upisao učinak od 29 koševa, 12 asistencija i osam skokova. Wolvese je predvodio Karl-Anthony Towns sa 30 koševa, 11 skokova i četiri bloka.




Utah Jazz je kod kuće sa 113-95 nadigrao Los Angeles Lakerse Ivice Zubca, a hrvatski je košarkaš odigrao 14 minuta upisavši 10 poena uz pet skokova, jednu asistenciju i jedan blok.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.