Pogledajte Gasolov pobjednički koš u posljednjoj sekundi

Autor: hina

Bryant je postigao 32 pogotka za aktualne NBA prvake koji su "preživjeli" promašaj trice Russella Westbrooka uz zvuk sirene.

Pau Gasol je uhvatio loptu nakon promašaja Kobea Bryanta manje od sekundu do kraja i tako pomogao Los Angelesu da eliminira Oklahoma City Thunder pobjedom od 95-94 u šestoj utakmici prvog kruga doigravanja u Zapadnoj konferenciji uz petak.

Bryant je postigao 32 pogotka za aktualne prvake NBA koji su “preživjeli” promašaj trice Russella Westbrooka uz zvuk sirene.

Kevin Durant je predvodio Thunder sa 26 koša, dok je Westbrook postigao 21 pogodak.

Oklahoma City je nadoknadila razliku od sedam koševa u zadnjoj četvrtini i došla do vodstva 94-91 zabivši deset koševa zaredom.

Bryantov šut dvije minute do kraja smanjio je vodstvo Thundera na samo koš nakon niza promašaja za obje ekipe.

Gasolov pobjednički koš uslijedio je nakon njegovog 18. skoka na utakmici




Ranije su se Atlanta Hawksi spasili od eliminacije pobijedivši Milwaukee Buckse 83-69 i tako se izjednačili po broju pobjeda u doigravanju Istočne konferencije 3-3. Sedma utakmica se igra u subotu u Atlanti.

Jamal Crawford je zabio 24 koša, a Joe Johnson 22 za Hawkse. Milwaukee je vodio tri koša razlike na poluvremenu, ali je u trećoj četvrtini zabio samo 11 koševa, dok je Atlanta uspjela izgraditi razliku od 20 koševa.

Rezultati prvog kruga doigravanja NBA:




Istočna konferencija:

Milwaukee Bucks – Atlanta Hawks 69:83

(rezultat je 3:3)

Zapadna konferencija:

Oklahoma City Thunder – Los Angeles Lakers 94:95

(Los Angeles se plasirao u drugi krug sa 4:2 u pobjedama)

Utah Jazz – Denver Nuggets 112:104

(Utah Jazz se plasirao u drugi krug sa 4:2 u pobjedama)

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.