Pobjede Milwaukeea i Denvera

Autor: hina

Utah nije uspjela realizirati prvu meč loptu u Denveru, Carmelo Anthony (26,11 skokova), Chauncey Billups (21) i ostali Nuggetsi uvjerljivom su pobjedom izbjegli eliminaciju.

U današnjim susretima 1. kola doigravanja NBA lige na Istoku su Milwaukee Bucksi slavili kod Atlanta Trashersa s 91:87 i poveli s 3:2, dok su na Zapadu Denver Nuggets bili bolji od Utah Jazza s 116:102 i smanjili zaostatak na 3:2.

Utah nije uspjela realizirati prvu meč loptu u Denveru, Carmelo Anthony (26,11 skokova), Chauncey Billups (21) i ostali Nuggetsi uvjerljivom su pobjedom izbjegli eliminaciju.

– Gledatelji su bili toliko dobri večeras da ih nismo smjeli izdati. Nada još uvijek postoji jer Utah ima dosta slabosti koje moramo iskoristiti – kazao je Kenyon Martin, koji je dao 18 koševa. Dvojac Utaha Deron Williams (34,10 asista) i Carlos Boozer (25,16 skokova) nije imao dovoljno pomoći kod suigrača, a Jazzeri se nadaju da u petak navečer u svojoj dvorani mogu do četvrte pobjede.

– Previše smo paničarili kada smo u zadnjoj četvrtini gubili s sedam razlike. Da smo ostali mirni možda bi i večeras riješili pitanje pobjednika. Morat ćemo daleko bolje odigrati u Salt Lake Cityu – izrekao je Williams.

Milwaukee Bucksi su pobjedom kod Atlante stekli šansu da u petak navečer kod kuće proslave prolazak u polufinale Istoka. Bucksi su do pobjede došli serijom 14:0 u samoj završnici, a junacio preokreta su bili Brandon Jennings (25) i John Salmons (19).

– Ovo je naša daleko najvažnija pobjeda u cijeloj sezoni”, kazao je Salmons, a Bucksi imaju veliku priliku nakon devet godina proći prvo kolo doigravanja.

Atlanta do sinoć 14 utakmica kod kuće nije znala za poraz, četiri minute prije kraja imali su velikih devet razlike i potom gotovo nestali s terena.




Rezultati susreta 1. kola doigravanja NBA lige (igra se na četiri pobjede):

ISTOK:

Atlanta Trashers – Milwaukee Bucks 87:91




(Milwaukee vodi s 3:2)

ZAPAD:

Denver Nuggets – Utah Jazz 116:102

(Utah vodi s 3:2)

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.