Izvor: Screenshot/ Twitter

OSVAJAO JE TITULE, BIO U KOMI, A SADA SE BOKSA! Zbog droge je pretrpio 12 moždanih, a sada je pretukao bivšeg muža popularne pjevačice!

Autor: F.F

Neobični boksački mečevi više nisu uopće neobični. Krenulo je s borbom MMA zvijezde Conorom McGregorom i boksačem Floydom Mayweatherom, a sada su egzibicijski mečevi otišli razinu više ili pak niže, ovisi koga se pita.

Boksati su počele YouTube zvijezde, pjevači, reperi, košarkaši, ali i boksači koji su u mirovini po 20, 30 godina. Posljednja borba koju su mnogi pratili bila je između bivše NBA zvijezde i glumca.

U ring su ušli Lamar Odom, bivši NBA prvak i Ojani Noa, glumac i producent koji je najpoznatiji po braku s pjevačicom Jennifer Lopez.

Nekadašnji prvak i ovisnik

Lamar Odom s Los Angeles Lakersima i Kobeom Bryantom u dva je navrata bio prvak NBA lige, a sada je u poprilično neobičnoj borbi svladao Ojanija Nou. Boksački meč između košarkaša visine 208 centimetara s više od 105 kilograma te glumca koji je niži 20-ak centimetara i lakši 20-ak kilograma u najmanju ruku bio je bizaran, a Noa nije imao nikakve šanse. Ono čime se Noa može pohvaliti je činjenica da je izdržao u ringu bez nokauta.

Odom je još tijekom košarkaške karijere imao problema s alkoholom i drogom, a prije nekoliko godina pronašli su ga u komi u jednom bordelu u Nevadi. Preživio je 12 moždanih udara, a nakon oporavka se pokušao vratiti košarci, ali je to ipak bio prevelik zalogaj.

Kao i Noa, Odom je imao slavnu bivšu suprugu. Mnogima je poznat po propalom braku s Khloe Kardashian.




Odom je 2009. godine bio u velikim problemima i zbog smrti svog djeteta, što mu je iznimno teško palo te ga psihički ‘osakatilo’.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.