Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Okupili se hrvatski košarkaši pa odmah posjetili Draženov i Ćosićev grob (FOTO)

Autor: I.K.

Nakon Sv. Martina reprezentacija će drugi dio priprema odraditi u Istri gdje će odigrati tri pripremne utakmice (dvije protiv Kanade te protiv Češke), a onda se vraća na krajnji sjever Hrvatske, odakle kreće u Torino.

Hrvatski košarkaški reprezentativci okupili su se danas kako bi započeli pripreme za kvalifikacijski turnir za olimpijske igre, koji će se odigrati u Torinu početkom srpnja. Igrači i izbornik Dražen Petrović odmah nakon okupljanja u hotelu produžili su na Mirogoj kako bi posjetili grob Dražena Petrovića, kojem je jučer bila 23. obljetnica tragične pogibije. Košarkaši su svijeće zapalili i na grobu Kreše Ćosića, nakon čega su se zaputili u Sveti Martin na Muri na prvi dio priprema.

“Nećemo se razbacivati euforijom ni najavljivati rezultate nego učiniti sve da u Torinu izgledamo kao prava momčad koja će se boriti za odlazak u Rio. Ide nam u prilog i to što je fokus javnosti na nogometu, pa ćemo se u miru moći zatvoriti u dvoranu i raditi”, kazao je izbornik na okupljanju.

Zasad je Aci na raspolaganju 11 od 16 igrača s popisa. Šariću, Simonu, Radoševiću i Hamiltonu još nije završila sezona, a Žižića muči ozljeda gležnja te će se naknadno priključiti.

Nakon Sv. Martina reprezentacija će drugi dio priprema odraditi u Istri gdje će odigrati tri pripremne utakmice (dvije protiv Kanade te protiv Češke), a onda se vraća na krajnji sjever Hrvatske, odakle kreće u Torino.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.