NBA: Tom Thibodeau novi trener Chicago Bullsa

Autor: hina

"Ovo je ostvarenje sna", rekao je Thibodeau kojemu će posao u Bullsima biti prvi samostalni trenerski posao nakon što je posljednjih 20 godina proveo kao pomoćnik raznim trenerima u NBA ligi.

Tom Thibodeau, dosadašnji pomoćni trener u Boston Celticsima, imenovan je novim prvim trenerom Chicago Bullsa s kojima je potpisao ugovor na dvije godine.

Thibodeau će na toj poziciji zamijeniti Vinnyja Del Negra, koji je dobio otkaz prošloga mjeseca nakon ispadanja u prvom krugu doigravanja.

“Ovo je ostvarenje sna”, rekao je Thibodeau kojemu će posao u Bullsima biti prvi samostalni trenerski posao nakon što je posljednjih 20 godina proveo kao pomoćnik raznim trenerima u NBA ligi.

Thibodeau je u posljednje tri sezone u stožeru prvog trenera Celticsa Doca Riversa bio zadužen za organizaciju obrane, a o tome koliko je dobro obavljao svoj posao svjedoče naslov prvaka iz 2008. godine, te nastup u finalu ove godine u kojemu su Celticsi izgubili od Los Angeles Lakersa tek nakon sedam odigranih utakmica.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.