Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

NAJPLAĆENIJI HRVATSKI SPORTAŠ ZARAĐIVAT ĆE BOGATSTVO! Ovo su brojke koje smo vidjeli samo u filmovima

Autor: Dnevno.hr

Ljeto je vrijeme kada zbrajamo dojmove dugotrajnih sezona u momčadskim sportovima. Tako je to i u Americi, gdje je tek završila NBA-sezona. Prvaci su postali košarkaši Toronto Raptorsa, a dvije su hrvatske zvijezde već neko vrijeme na odmoru. Minnesota Darija Šarića, odnosno Indiana Bojana Bogdanovića, završile su svoje avanture već prije. Neki uspješnije, neki malo manje…

Ono važnije za njih trebalo bi se početi događati početkom srpnja. Tada i u NBA-ju počinje svojevrsni prijelazni rok, posebice za one igrače kojima istječu ugovori. Jedan od takvih je i Bogdanović kojemu istječe suradnja s Pacersima. Nije tajna da ga u svojim redovima oni žele zadržati, ali šuška se da bi ponuda moglo biti još. Nije ni čudo, kad je Babo iz sezone u sezonu sve bolji. Nagađa se da bi mu novi ugovor mogao donijeti i više od 15 milijuna dolara po sezoni.

“Puno je pisanja i nagađanja, a ja još ništa ne znam jer pregovori nisu počeli. Čeka se da prođe NBA draft, a potom i 1. srpnja i početak prijelaznog roka. Tada ću imati više informacija. Svaku svoju NBA sezonu igrao sam bolje i ne vidim razloga zašto tako ne bi bilo i iduću sezonu”, kaže Bogdanović.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.