Najbolji košarkaš Dallas Mavericksa Nowitzki na NBA tržištu

Autor: hina

Nowitzki se pridružio zvijezdama poput LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea, Chrisa Bosha i Amarea Stoudemirea, koji ovog ljeta također mogu potražiti nove klubove.

Najbolji košarkaš Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (32) obavijestio je svoj klub da nema namjeru odraditi posljednju godinu svoga ugovora čime bi ovog ljeta postao slobodan igrač.

Tako bi se Nowitzki pridružio zvijezdama poput LeBrona Jamesa, Dwyanea Wadea, Chrisa Bosha i Amarea Stoudemirea, koji ovog ljeta također mogu potražiti nove klubove.

Njemački centar cijelu svoju dosadašnju NBA karijeru, koja traje 12 godina, proveo je u Dallasu. Nowitzki je nabolji strijelac Dallasa u povijesti, a tijekom karijere ima prosjek od 22.9 koševa, 8.5 skokova i 2.7 asistencija po utakmici.

Prijelazni rok za slobodne igrače u NBA ligi počinje u četvrtak. No, glavni menadžer Mavericksa Donnie Nelson uvjeren je da će nagovoriti Nowitzkog da potpiše novi četverogodišnji ugovor vrijedan 96 milijuna dolara.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.