Mravi iz Trnskog na gostovanju svladali Igokeu

Autor: hina

Zagreb su do druge pobjede sezone predvodili su Luka Žorić sa 17 koševa i 8 skokova, Krunoslav Simon sa 16 koševa, 6 koševa i 5 asistencija, te Mario Kasun sa 16 koševa i 4 skoka.

U susretu drugog kola regionalne košarkaške NLB lige košarkaši Zagreb Croatia osiguranja su na gostovanju u Aleksandrovcu pobijedili Igokeu 79:70.

“Mrave” iz Trnskog do druge pobjede sezone predvodili su Luka Žorić sa 17 koševa i 8 skokova, Krunoslav Simon sa 16 koševa, 6 koševa i 5 asistencija, te Mario Kasun sa 16 koševa i 4 skoka. U domaćim redovima strijelce su predvodili Brian Chase sa 14, te Čedomir Vitkovac sa 13 koševa.

Danas je pobjedu ostvarila i Cibona koja je u KC Dražen Petrović pobijedila Široki TT Kabeli 83:72. Najefikasniji igrači u Ciboninim redovima bili su Bojan Bogdanović sa 24 koša i četiri skoka, Marcus Johnson sa 17 koševa, te Leon Radošević i Drago Pašalić sa po 13 koševa. Široki su predvodili Vedran Morović (21) i Boris Barač (15).

Zagreb CO je ubilježio i drugu pobjedu, Cibona prvu, dok Široki i Igokea imaju po dva poraza.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.