Photo: Streeter Lecka/Getty Images

LUDA VEČER U CHARLOTTEU: LeBronovi momci slavili uz rekordan broj trica, zvijezda Warriorsa je MVP!

Autor: HINA

Momčad LeBrona Jamesa pobijedila je u nedjelju navečer u All Star utakmici, igranoj u Charlottei, sa 178 – 164 momčad Giannisa Antetokounmpoa uz rekordan broj trica.

“Team LeBron” je nakon prve dvije četvrtine gubio 13 razlike (95-82) , ali je u drugom poluvremenu podignuo razinu igre i uz seriju 19-2 na tri minute prije kraja treće četvrtine Klay Thompson je doveo do izjednačenja 124-124.

Na utakmici je postignut rekord u tricama, ukupno ih je zabijeno 62 (iz 167 pokušaja), od čega 35 samo jedna momčad.

Kevin Durant iz “Teama LeBron” je osvojio naslov najkorisnijeg igrača (31 koš), a Antetokounmpo je bio najbolji strijelac utakmice sa 38 poena.

LeBron James je utakmicu završio sa 19 ubačaja u svojoj drugoj pobjedi otkako je All Star promijenio formulu. Naime, od 2018. to više nije okršaj najboljih momčadi Istoka i Zapada nego sraz dviju momčadi koje slobodno sastavljaju dva kapetana.

Jamesu je ovo 15. All star utakmica čime se izjednačio s Kobeom Bryantom, a ova će mu utakmica biti posebna jer je zadnji put igrao sa svojim prijateljem i suigračem iz Miamija, a onda kratko i iz Clevelanda, Dwyaneom Wadeom koji završava svoju igračku karijeru na kraju sezone. .Još jedna košarkaška legenda Dirk Nowitzki odigrao je svoju zadnju All Star utakmicu i u četiri minute zabio je tri koša.

Među LeBronovim suigračima bili su Anthony Davis, Kawhi Leonard, Klay Thompson, Kyrie Irving, Durant, James Harden, Damian Lillard, Bradley Beal, LaMarcus Aldridge, Wade, Karl Anthony Towns i Ben Simmons. Momčad Giannisa Antetokounmpoa činili su Paul Goerge, Joel Embiid, Stephen Curry, Kemba Walker, Kyle Lowry, Nikola Jokić, Kris Middleton, Blake Griffin, D’Angelo Russell, Nikola Vučević, Victor Oladipo i Nowitzki.




Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.