Photo: Profimedia

KORONAVIRUS U HRVATSKOM ABA PREDSTAVNIKU: Morali odgoditi dvije utakmice!

Autor: Matija Majdak

Utakmica 9. kola ABA lige između Zadra i Cedevita Olimpije koja se trebala igrati sutra službeno je odgođena zbog novog slučaja zaraze COVID- om 19 u hrvatskoj momčadi, objavljeno je na stranicama ABA lige i zadarskog kluba u petak.

Osim te utakmice, odgađaju se i utakmice koje je Zadar trebao igrati protiv Šibenika u nedjelju 6. prosinca u HT Premijer ligi i utakmica Kupa Krešimira Ćosića protiv Cedevite Junior 9. prosinca, navodi se na službenim stranicama KK Zadra.

“Sljedeći postupci u KK Zadru će ovisiti preporukama epidemiologa, te ćemo ponoviti testiranja ekipe i stručnog stožera na COVID-19, čim se steknu uvjeti za to. Zbog zaštite osobnih podataka (GDPR) nećemo objaviti identitet osobe. Nove termine utakmica ce naknadno odrediti Aba liga i HKS”, stoji u priopćenju kojeg je objavio KK Zadar.

Utakmica protiv Cedevute Olimpija je bila na rasporedu u subotu 5. prosinca s početkom od 17,00 sati, no ABA liga će nakndadno objaviti novi datum.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.