Konačni krah Vukova s Tuškanca: Igrači Cibone stupili u štrajk!

Autor: G.R.

Cibona se, podsjećamo, nalazi u najgoroj situaciji od kad je kluba, a nagomilani dugovi, nesposobna uprava, osvetnički raspoloženi gradonačelnik, igrači i zaposlenici koji mjesecima ne primaju nikakve honorare samo su dijelovi 'paklenog' mozaika koji je doveo do kolapsa dvostrukog prvaka Europe.

Ono o čemu se u kuloarima pričalo posljednjih desetak dana, sada se nažalost i obistinilo. Igrači Cibone stupili su u štrajk, te najavili da neće trenirati dok god se situacija u klubu ne riješi.

Cibona se, podsjećamo, nalazi u najgoroj situaciji od kad je kluba, a nagomilani dugovi, nesposobna uprava, osvetnički raspoloženi gradonačelnik, igrači i zaposlenici koji mjesecima ne primaju nikakve honorare samo su dijelovi ‘paklenog’ mozaika koji je doveo do kolapsa dvostrukog prvaka Europe.

Košarkaši Cibone poručili su da se štrajk odnosi na treninge, a nastavit će igrati utakmice do 16. prosinca, kada se održava Skupština kluba. Ukoliko ni tada ništa ne bude riješeno po pitanju njihove budućnosti, igrači će prestati i s igranjem utakmica.

VIDEO: Posljednji vapaj za spas Cibone

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.