Foto:Instagramscreenshot

JUGONOSTALGIČARI U TRANSU: Slovenska zvijezda zapalila regiju natpisom na majici

Autor: Dnevno GIŠ

Iako već ne postoji nekih 30-ak godina, bivša nam država Jugoslavija još uvijek živi u glavama ljudi u, kako sada to zovemo regiji, a da jugonostalgija prelazi i na neka mlađa pokoljenja pokazao je Goran Dragič.

Dragić je u Chicago Bullsima naslijedio broj sedam od legendarnog Tonija Kukoča, a regiju je zapalio odabirom majice, ili dolje rečeno natpisom na majici, u kojoj je došao na susret protiv Clevelanda.

Tako je reprezentativac Slovenije na svom Instagramu postavio fotografiju sebe u majici s natpisom Jugoslavija i zastavom nestale države, a još je nadodao komentar: “Bit ćemo prvaci svijeta”, vjerojatno aludirajući na film Darka Bajića o jugoslavenskoj košarci.

Jugoslavija u njemu

Naravno fotografija je izazvala burne reakcije na internetu, a Slovenac je već prije izjavio:

“Otac mi je Srbin, a majka Slovenka. Moj djed je Srbin, rođaci su Srbi i žive tamo, tako da svaki put kada igram tamo, protiv njih, šalju mi poruke ‘Bolje bi ti bilo da ne daš 20 poena'”, rekao je u jednom intervjuu Dragič.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Goran Dragic (@the_1_dragon)




Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.