IGRA SJAJNO ALI GUBI UTAKMICE: Bogdanović opet zabio 30, a izašao tužan s terena

Autor: Andrija Kačić Karlin

Bojan Bogdanović je zabio 30 koševa, a Donovan Mitchell 36 za Utah Jazz koji je unatoč tome poražen kod kuće od Houston Rocketsa 117-126 koje je prevodio Eric Gordon sa 50 ubačaja.

Bogdanović je odigrao 35 minuta i uz šut iz igre 10/18, za trice 7/13, upisao još i jedan skok i dvije asistencije.

Rocketsi su slavili iako su igrali bez najvećih zvijezda Jamesa Hardena, Russella Westbrooka i Clinta Capele, ali su stigli do pobjede zahvaljujući Gordonu i Danuelu House Jr. koji je upisao double-double sa 21 košem, 11 skokova.

Chicago Bulls su kod kuće sa 110-109 nadigrali San Antonio Spurse, a Zach LaVine je zabio dva slobodna bacanja 2,1 sekundu prije kraja za pobjedu domaće momčadi. Denzel Valentine je dodao 16 koševa za Chicago, dok je San Antonio predvodio DeMar DeRozan sa 36 koševa i 10 skokova. Luka Šamanić nije ulazio u igru za Spurse.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.