Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

HRVATSKI REPREZENTATIVAC ŠOKIRAO DETALJIMA ‘Bilo je alkohola kao da nas je tisuću! 100 boca Chivasa, a to nije sve!’

Autor: G.I.Š.

Hrvatski reprezentativac i aktualni  prvak Eurolige s Efesom Krunoslav Simon, prisjetio se anegdota iz razdoblja kada je igrao za rusku momčad Lokomotiv Kuban i Krasnodara.

Simon je priznao kako se volio družiti i izlaziti s Rusima:

“Zajebani su, znaš gdje, u Krasnodaru kad sam igrao. Ovi Rusi su brutalni, mi izlazimo, ali oni su viši nivo od nas”, otkriva Simon u podcastu inkubatora.

Sve se svodi na piti

“Znate na što se svodi? Piti negdje. Na kraju sezone kažu mi da organiziram roštilj i svi daju 100 eura za meso i cugu. Ti ste jedini pozvan, nemoj zvati druge iz tima “, počinje priča Krune za Podcast Inkubator o dogodovštinama iz Rusije.

“Dođu i parkiraju se s kamionom, izvade dvije vreće roštilja, a nas je 20. Nije me bilo briga na što su potrošili mojih 50 eura, ali … Sad ćete vidjeti.”

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

“Kunem ti se, bilo je alkohola kao da nas je tisuću! To je 100 boca Chivasa, 100 votki, konjak … To je to, sad je podne i ovo ćemo popiti. Oni ‘ vadite led, dvije tone leda”, otkriva Simon.




Kad je društvo malo “popilo”, uslijedio je nezaboravan show.

“Nije prošlo tri sata, plivaju u rijeci, a rijeka je smeđa poput ovog stola, ne vidiš pet centimetara ispred sebe. Plivaju, ovaj visi s drveta, ovaj jedan … Nismo otišli dok nisu sve popili “, prisjeća se Simon.

Bez posljedica




“Odvaljeni su od života a sljedeći dan kad su se našli, ništa. Odvojili su se od života, pa odlaze na karaoke i to im je vrhunac života. Sutradan, kao da se ništa nije dogodilo”  dodao je.

Prisjetio se još jedne slične priče iz Krasnodara.

“Bio je taj jedan igrač, Evgeni Voronov, kao marinac. Ne pije, ne puši, trenira 10 sati dnevno, a onda je dobio sina. Pozvao me na proslavu, a on je bio je tip koji je iskapio dvije boce Jacka ili Chivasa. Imali smo zajedničke boce, a on je imao svoje kao tata i sve je popio ”, ispričao je Simon, a zatim završio:

“I on je samo ustao, otišao, ušao u svoj auto, sljedeći dan smo imali trening u dva, i pojavio se kao da je došao iz vrtića, kao da se ništa nije dogodilo.”

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.