Ginobili odveo Spurse u drugi krug

Autor: hina

Momčad iz San Antonija pobijedila je s 4-2 u serijama ekipu Dallas Mavericksa, a uz sjajnog Argentinca odličnu partiju je pružio i Tim Duncan s 17 poena.

Košarkaši San Antonio Spursa i Phoenix Sunsa izborili su drugi krug doigravanja NBA lige. San Antonio je na domaćem terenu svladao Dallas Maverickse 97-87, i tako je zaključio seriju sa 4-2 u pobjedama.

Momčad Spursa predvodili su Manu Ginobili sa 26 i George Hill sa 21 košem, a Tim Duncan upisao je 17 poena i 10 skokova.

Kod Dallasa Dirk Nowitzki ubacio je 33, a Caron Butler 25 koševa.

San Antonio u sljedećem krugu ide na Phoenix Sunse, koji su izbacili Portland Trail Blazerse.

– Dobro nam je poznato kako igra Phoenix, to je momčad koja ima brzi protok lopte i puna je odličnih pucača. Imamo dobre šanse protiv njih, puni smo optimizna i borit ćemo se do kraja – kazao je Ginobili.

Phoenix je u gostima slavio protiv Portland Trail Blazersa 99-90, te je, kao i San Antonio, sa 4-2 u pobjedama prošao dalje. Phoenix su predvodili Jason Richardson sa 28 i Amare sa Stoudemire 22 koša, a kod Portlanda istaknuli su se Martell Webster sa 19 i LaMarcus Aldridge sa 16 poena.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.