Screenshot: Instagram/Dajana Butulija (dajica10)

(FOTO) VRUĆA SRPKINJA NA VRUĆEM MJESTU: Pobjegla je daleko, vratila se stara ljubav!

Autor: I.K.

Dajana Butulija, 35-godišnja reprezentativka Srbije, trenutno je sa suigračicama iz nacionalne momčadi uoči početka Europskog prvenstva za košarkašice.

Dok traje strogi režim priprema koje vodi izbornica Marina Maljković, Butulija je u razgovoru za stranicu SportFem, uz košarkaške teme, približila i kako je izgledao njezin odmor na dalekim Havajima. Ondje je bilo jako vruće, a srpska reprezentativka to je približila objavljujući fotografije s odmora na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Dajana Butulija (@dajica10)

Poželjela je nešto drugačije

Uživajući na Havajima, srpska košarkašica punila je baterije u razdoblju koje za nju nije bilo lako s obzirom na to da ju je, kako je otkrila, mučila i bolest zbog koje nije trenirala 10 mjeseci. Nije bila sigurna hoće li nastaviti igrati, ali ljubav za košarkom i strast za aktivnim bavljenjem sportom vratili su joj se baš na odmoru na dalekom mjestu.




‘Tamo je super, samo postane dosadno. Šalim se, naravno, stvarno je super na Havajima, ali kad si cijeli život robot i vojnik, onda ti nedostaje taj režim. Nedostajao mi je dan koji će biti izrežiran, s vremenom za treninge i spavanje, za doručak, ručak i večeru’, opisala je Butulija za SportFem.

View this post on Instagram




A post shared by Dajana Butulija (@dajica10)

Voli se poigrati sa slikama s odmora

Iako je sada ponovno u režimu priprema, srpska košarkašica rekla je da se i dalje vraća odmoru na Havajima objavljujući fotografije s vrućeg mjesta.

‘Sada kada smo bile na pripremama na Zlatiboru, kada je došao dan odmora pisala sam na Instagramu ‘dan za odmor’, ali sa slikom sa Havaja. I onda nikom nije jasno gdje sam i što se događa. Imam dovoljno fotografija da se mogu tako igrati’, opisala je Butulija za SportFem.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.