(FOTO) UZNEMIRUJUĆE! BiH NBA zvijezda doživjela stravičan lom noge, a pogledajte što mu je sudac napravio

Autor: Bruno Herljević

Za BiH zvijedzu iz NBA lige, Jusufa Nurkića sezona je gotova. On se teško ozlijedio u noći s ponedjeljka na utorak na utakmici Portlanda i Brooklyna. BiH košarkaš je u drugom produžetku pretrpio strašan lom noge.

Bila je to utakmica u kojoj je bio fantastičan, ubacio je 32 poena i uzeo 16 skokova, a prilikom jednog napada dvije minute prije kraja utakmice, išao je skakati na jednu loptu i pritom je nezgodno doskočio na lijevu nogu i ona je puknula.

Suigrači su se držali za glavu, Nurkića su hitno prevezli u bolnicu.

Međutim, dok se Nurkić previjao na parketu dogodila se jedna poprilično ružna scena. Naime, linijski sudac je prošao kraj njega i pritom ga neoprezno udario po slomljenoj nozi. Sudac mu se nije niti ispričao.




Nurkić je i ove sezone nezamjenjiva figura u Portlandu, odigrao je 72 utakmice i u prosjeku je ubacivao 15.6 poena uz 10.4 skoka po utakmici. U prvenstvu je 15. igrač po broju skokova i 16. igrač po broju uspješnih blokada.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.