Screenshot: Twitter/Milica Dabović

(FOTO) KONTROVERZNA SRPKINJA SE SKINULA! Pokazala novi ukras na tijelu, a otkriva i jednu tajnu

Autor: I.K.

Milica Dabović, bivša srpska košarkaška reprezentativka koja na društvenim mrežama tu i tamo zna ‘zapaliti’ svojim objavama, otkrila je dio sebe u svojoj novoj objavi na Twitteru, ali i tijekom televizijskog gostovanja.

Dabović se na Twitteru pokazala s golim leđima na kojima se vide tetovaže kojima se ukrasila, a među njima ima i onih koje su novije. ‘Sjaji kao dijamant’, bila je njezina poruka svim pratiteljicama i pratiteljima uz fotografiju.

Zaljubila se u poznatog kolegu

Bivša reprezentativka Srbije je u svojoj zemlji privukla zanimanje i riječima o Novici Veličkoviću, nedavno umirovljenom velikom košarkašu Partizana, bivšem košarkaškom reprezentativcu Srbije. Otkrila je svoju tajnu da se svojedobno zaljubila u Veličkovića, a tu još uvijek ima ‘vatre’ u njoj.

‘Bila sam luda za njim, a i dan danas sam, ispričavam se ženi. I partizanovac, i kolega, super je momak’, rekla je Dabović, dodajući da se i zeznula što je ostalo samo na tome.







Nekad i previše otvorena

Nekadašnja srpka košarkaška reprezentativka ponekad otkrije puno o svojim osjećajima, a nekad se zbog toga o njoj i puno priča. Ne skriva nezadovoljstvo stanjem koje već neko vrijeme vlada u reprezentaciji, a česta meta joj je izbornica Marina Maljković. Lani su je prozvali zbog rasizma jer je kritizirala poziv koji je u reprezentaciju Srbije dobila crnkinja Yvonne Anderson, braneći status svoje mlađe sestre Ane u nacionalnoj momčadi, a nakon toga morala je odgovarati na prozivanja koja su joj zbog toga stigla.

Unatoč tome, Dabović povremeno i dalje bez ustezanja kritizira ono što se događa, ali za sve koji je prate često ima i drugačiju poruku, da sve voli.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.