Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO) JORDAN SE OPUŠTA U HRVATSKOJ: Evo kako je pobjegao od svih na odmoru!

Autor: I.K.

Dan nakon dolaska u Hrvatsku slijetanjem u Split, Michael Jordan je na unajmljenoj luksuznoj jahti O’Pari otišao sjevernije, prema Skradinu i u posjet Nacionalnom parku Krka. Ondje nastavlja svoj odmor na kojem uživa u miru, često s jednom od svojih omiljenih cigara u ustima, no to nije jedina zanimacija koja ga zaokuplja.

Po dolasku u okolicu Šibenika, legendarni košarkaš opustio se na Prukljanskom jezeru. Ondje se opustio jureći na ‘jet skiju’.

Jordanovu jurnjavu na vodi tijekom odmora na našoj obali približio je ŠibenikIn.

Supruga u obilasku s društvom

Dok je košarkaška legenda malo pobjegla od društva vozeći se na ‘jet skiju’, njegova supruga Yvette Prieto je s prijateljima provela dio dana u obilasku Nacionalnog parka Krka. Kako je izgledao grupni obilazak dijela Jordanove ekipe, približila je fotografija tijekom njihovog boravka.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jordan uglavnom na jahti

Osim vožnje na ‘jet skiju’, Jordan se tijekom današnjeg obilaska uglavnom mogao vidjeti na jahti. Na nju je stigao nedugo po dolasku u Split, gdje je odmah izazvao puno pažnje i gužvu oko sebe na fotografiji koja će ostati upamćena.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.