Izvor: Facebook/KK Dinamo Zagreb

DINAMO PROTIV GLAVNIH KONKURENATA TRAŽI PRVU LIGU! Spremni su za iskorak, a jedna stvar posebno će im pomoći!

Autor: F.F

Donedavni košarkaški klub Rudeš, a sada Dinamo Zagreb ove nedjelje kreće u novu sezonu 1. Hrvatske košarkaške lige, inače drugom razdredu klupskog košarkaškog natjecanja.

Dinamo će u 15 sati u KC Dražen Petrović ugostiti KK Kaštela Ribola, jednog od glavnih konkurenata za plasman u Premijer ligu, prvu hrvatsku košarkašku ligu.

Dinamo u sezonu kreće s puno ambicija, nekoliko novih pojačanja i željom da se sljedeće godine igra u najjačoj hrvatskoj ligi.

Stiglo pojačanje s europskim iskustvom

Veliko pojačanje Dinama za ovu sezonu bit će Andro Anzulović, poznati košarkaš s premijerligaških utakmica, ali i čovjek s europskim iskustom. Naime, sin popularnog trenera nastupao je u njemačkoj Bundesligi, a u Dinamo je došao s velikim ambicijama:

“U prvom kolu igramo protiv dobro poznatog protivnika, s kojim smo igrali u polufinalu prošle godine. Bit će to teška i tvrda utakmica jer su u Kaštelima već nekoliko godina na okupu te su doveli par sjajnih pojačanja. Nadam se da će navijači doći i podržati nas u prvoj utakmici”, poručio je Andro.


A drugo veliko pojačanje za Dinamo trebali bi biti upravo navijači, točnije – Bad Blue Boysi:

“Ja sam apsolutno svjestan snage BBB-a i što bi značilo imati njih uz nas na pohodu osvajanja prve lige. Uvjeren sam da su toga svjesne i protivničke ekipe”, kaže Anzulović. Iz kluba su poslali pozivnicu svim navijačima Dinama:




“Pozivamo sve navijače Dinama i Bad Blue Boyse da podrže klub u prvoj ligaškoj utakmici ove sezone i da već na prvoj utakmici napravimo atmosferu koja će se pamtiti!”, piše u objavi KK Dinama.

Utakmica je na rasporedu ove nedjelje u 15 sati u KC Draženu Petrović, a ulaznice možete kupiti za 30 kuna sat vremena prije utakmice na blagajni dvorane ili pak u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.