DARIO ŠARIĆ ODIGRAO NAJBOLJU UTAKMICU U SUNSIMA: Bolji i od Nikole Jokića, a tek skokovi!

Autor: Dnevno.HR

Dario Šarić i Bojan Bogdanović u posljednje vrijeme naprosto briljiraju na NBA parketima. Radi li se o zagrijavanju pred reprezentativno okupljanje u Splitu ili su otpustili kočnice radi nečeg drugog, potpuno je svejedno dok god možemo uživati u njihovoj igri.

Čini se da Šarić napokon pronalazi staru formu u kojoj je igrao u društvu Joela Embiida i Bena Simmonsa. Nakon što se nije uspio nametnuti u Minnesoti, svjetlo dana je ugledao u Phoenixu u kojemu prosječno ubacuje 10.3 poena po susretu, skače 6.6 puta te ima ravno 2 asistencije.

Sinoć je odigrao najbolju utakmicu otkako je u Phoenix Sunsima, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu na gostovanju kod Denver Nuggetsa Nikole Jokića koji je slavio 116:104.

Šarić je odigrao bolje od Jokića. Susret je završio s 18 poena i 17 skokova, iz igre je gađao 7-11, a od toga je pogodio četiri trice, dok je Jokić zabio 8 poena (šut 4-9), ulovio 13 skokova i podijelio pet asistencija.

Murray, Barton i Milsap su išli preko 20 poena u Denveru, dok je u Sunsima bolje od Šarića šutirao jedino Cheick Diallo s 22 poena (10-12 šut), a ulovio je i šest skokova.

Denver je sada na omjeru pobjeda i poraza od 12-3 i drži drugo mjesto Zapadne konferencije. Sunsi su unatoč ozljedama i suspenzijama nekih od nositelja ekipe na 8-8, što je iznad očekivanja i sedmi su na Zapadu.




Autor:Dnevno.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.