Guliver image

CELTICSI OSTAJU BEZ TRENERA: Napravio nešto što nikako nije smio, čeka ga suspenzija

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Težak udarac mogla bi doživjeti momčad Boston Celticsa uoči nove sezone. Naime, trebali bi ostati bez trenera na cijelu sezonu i to iz poprilično bizarnog razloga.

Boston ima kodeks u kojem zabranjuje odnos između stručnog tima i suradnika u klubu, a upravo je glavni trener kluba Ime Udoka malo se ‘zaigrao’ te imao odnos s neimenovanom klupskom zaposlenicom.

Klub će tijekom dana objaviti koliko će iznositi suspenzija za glavnog trenera.  Bez posla neće ostati, ali jednogodišnja suspenzija je vrlo moguća. Zaposlenica kluba će proći bez kazne, bar za sada.

Odličan plasman

Udoka je prošle sezone postao prvi trener momčadi te je već u prvoj sezoni odveo Boston u prvo finale još od 2010. U njemu su poraženi od Warriorsa.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Adrian Wojnarowski (@wojespn)

Kao igrač proveo je sedam sezona u NBA ligi i s prosjekom od 5.2 poena odigrao 316 utakmica, od čega više od polovine za Spurse. Kasnije je radio kao pomoćnik u Spursima gdje je započeo trenersku karijeru.




 

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.