Foto: Blicsport.rs

‘BRZOM REAKCIJOM PRIJATELJA SAČUVALI SMO ŽIVE GLAVE!’ Otkriveni detalji strašne nesreće koja je uzbudila javnost

Autor: Dnevno.hr

Na magistralnoj cesti Banja Luka – Prijedor u nedjelju ujutro dogodila se prometna nesreća koja je uznemirila regionalnu sportsku javnost. Košarkaš Crvene zvezde i srpski reprezentativac Ognjen Kuzmić zadobio je teške ozljede glave slomivši obje vilice nakon sudara njegovog Porschea s jednim BMW-om.

Kuzmićev automobil ostao je potpuno razvaljen, a ništa bolje nije prošao ni onaj drugi. Njegov je suvozač također bio jedan srpski sportaš. Dok se košarkaš vraćao sa svadbe iz Prijedora put Beograda, za upravljačem BMW-a sjedio je boksač Dražan Janjanin koji se vraćao u Prijedor iz njemačkog Munchena.

“Vraćao sam se s meča iz Munchena i Marko Miljatović (vozač, op.a.) je mojim autom došao po mene u Banja Luku. Bili smo u Ramićima jutros oko pet sati kada su se samo iza zavoja pred našim očima pojavila svjetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smjera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo odreagirao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u zid. Međutim i Porsche koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji desni kraj, otkinuo vrata i kotač našeg vozila”, priča Janjanin.

Dodaje da se njihovo vozilo od siline udara prevrnulo na krov, dok se Porsche u kojem su se nalazili Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić, zaustavio oko 200 metara dalje.

“Razbio sam prozor, izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletjelo je s ceste. Iz automobila se čula glasna glazba i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta”, kaže Janjanin.

Navodi da su on i Miljatović prošli s lakim tjelesnim povredama.

“Imamo posjekotine od stakla. Ja sam šivao ruku, Ali dobro smo. Pokušavamo saznati kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju”, zaključuje Janjanin čiju izjavu prenosi BL-portal.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.