BOGDANOVIĆ TRPA, A PACERSI GUBE! U hrvatskom okršaju slavio solidni Zubac, poraz upisao i Šarić

Autor: HINA/B.H.

LA Clippers Ivice Zubca su kod kuće sa 115-109 pobijedili Indiana Pacerse Bojana Bogdanovića, a Minnesota Timberwolves Darija Šarića su na svom terenu poraženi od aktualnih prvaka Golden State Warriorsa.

Ivica Zubac je u pobjedi svoje momčadi odigrao solidno, u 19 minuta na terenu zabio je 12 koševa (šut iz igre 4/6) i upisao devet skokova i jednu asistenciju, dok je Bogdanović u redovima poražene momčadi bio najbolji strijelac sa 19 koševa (šut iz igre 6/12, trice 2/4), pet skokova te dvije asistencije.

Danilo Gallinari je predvodio Clipperse, koji su izjednačeni na sedmom mjestu Zapadne konferencije s Utah Jazzom, sa 24 poena, a Montrezl Harrell je dodao 20.

Tyreke Evans je također zabio 19 koševa za Pacerse koji su četvrta momčad Istoka.

Golden State Warriors su u gostima slavili sa 117-107 protiv Šarićevih Timberwolvesa, a hrvatski je košarkaš u porazu svoje momčadi sudjelovao sa 13 koševa (šut iz igre 3/10, trice 0/3), šest skokova i dvije asistencije.

Stephen Curry je zabio 22 od svojih 36 koševa u trećoj četvrtini, a Klay Thompson je dodao 28 za Golden State.

Karl-Anthony Towns je predvodio Minnesotu sa 26 ubačaja i 21 skokom.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.