Photo: Marko Dimic/PIXSELL

BILINOVAC OSTAJE, VELIĆ NE SKRIVA ZADOVOLJSTVO: To je bitno za klub

Autor: Matija Majdak

Košarkaški klub Cibona produžila je suradnju s braničem Josipom Bilinovcem (191 cm) za još dvije sezone. Bilinovac je u Ciboni od 2017. godine i ovo će mu biti četvrta sezona u dresu Vukova, objavljeno je na službenim stranicama kluba..

‘Iznimno mi je drago što ostajem u Ciboni još dvije sezone. Lijepo se vratiti normalnim treninzima s klubom nakon ove velike pauze uzrokovane koronavirusom. Jedva čekam da krenu utakmice i nadam se da će se stanje što prije normalizirati kako bi i navijačima bio omogućen ulazak u dvorane’, kazao je Bilinovac.

Bilinovac je u srijedu odradio test na koronavirus i on je bio negativan, pa se je pridužio ekipi na treninzima.

‘Potpis Bilinovca je jako bitan za klub. On je igrač koji pokriva više pozicija, može igrati sve pozicije od 1 do 3. Još bitnije od toga je da je on pravi profesionalac, igrač koji je maksimalno podređen timu. Zajedno s Marićem i Novačićem bit će velika podrška mladim igračima u ekipi’, ocijenio je trener Cibone Ivan Velić.

IZNENADA PREMINUO POZNATI KOŠARKAŠ! Umro na treningu




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.