FOTO: SB Nation

Koronavirus utječe i na NBA Draft: Odgađa se za kolovoz ili rujan

Autor: Edwin Džemidžić

Najjača košarkaška liga na svijetu, NBA, među prvim je svjetskim ligama koja je zaustavila svoje natjecanje zbog pandemije koronavirusa. Napravljeno je to u trenutku kada se saznalo da je centar Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan.

Čelni ljudi NBA intezivno rade na rješavanju problema koji je uzrokovan koronavirusom jer liga i klubovi gube ogromne količine novca zbog aktualne situacije. Ipak kada se odluči da se nastavi s ligom, jako je izvjesno da će doći i do odgađanja NBA Drafta koji je na rasporedu u lipnju, nekoliko dana nakon završetka velikog NBA finala.

Ugledni novinar Adrian Wojnarowski istaknuo je kako je taj scenarij vrlo lako moguć te da će draft biti nakon eventualnog završetka playoffa i finala.

“Ukoliko se liga nastavi u srpnju i kolovozu, onda će draft biti prva stvar koja će se održati nakon NBA finala”, izjavio je Wojnarowski.

U AMERICI SOLIDARNI U BORBI PROTIV PANDEMIJE: Čelnicima plaće manje za 20 posto




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.