Photo: Srecko Niketic/PIXSELL / ilustracija

KORONA U HNL-u! Uoči derbija s Rijekom Istra objavila da im je nogometaš pozitivan na koronavirus!

Autor: D.R.

Uoči gostovanja u Rijeci (susret se igra večeras u 19 sati) iz NK Istre su objavili kako je jedan njihov nogometaš pozitivan na koronavirus.

Iz kluba nisu otkrili o kojem je nogometašu riječ, no naglasili su kako su testirani svi njegovi suigrači te da imaju negativne nalaze.

“Ovim putem obavještavamo javnost o tome da je jedan igrač NK Istra 1961 pozitivan na COVID-19. Odmah po primitku obavijesti igrača o mogućim simptomima, liječnička služba NK Istre je sukladno svim propisanim mjerama obavijestila nadležnu epidemiološku službu te je igrač u toku petka zaprimio pozitivan nalaz. Određena mjera stroge samoizolacije, sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i radne skupine Hrvatskog nogometnog saveza.”

“Nakon obavijesti o pozitivnom nalazu jednog od igrača u NK Istri je provedeno testiranje svih igrača prve momčadi i cjelokupnog stožera prve momčadi NK Istre putem kvalitativnog imunokromatografskog testa za otkrivanje antitijela IgG i IgM na SARS-CoV-2 te su svi ostali nalazi negativni. Svi članovi prve momčadi biti će dodatno testirani na COVID-19 u nadolazećim danima.

“Sukladno procjeni epidemiološke službe u ovom trenutku nema potrebe za samoizolacijom ostalih igrača ili članova stručnog stožera. NK Istra provodit će pojačani nadzor u narednim danima te će pozorno pratiti situaciju unutar kluba kako bi se zaštitili igrači, stručni stožer i svi djelatnici. Klub će o svim novim događanjima na vrijeme obavijestiti javnost”, stoji u priopćenju.

JE LI VRIJEME DA SE UPALI ALARM? Dalić zbog OVOGA sigurno mirno ne spava!




 

PRIZNANJE LEGENDARNOM DINAMOVCU: Miljenik zagrebačke publike dobio ulicu u Beogradu!




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.