Photo: Profimedia

KOMENTIRAO ‘VRUĆU’ TEMU: ‘Ako ekipa i izbornik od mene traže…’

Autor: Ivor Krapac

Među svim iskusnim igračima koji vuku Hrvatsku prema sve boljim izdanjima na Svjetskom prvenstvu za rukometaše u Egiptu, svoj doprinos redovito daje Ivan Čupić. Naše 34-godišnje desno krilo je na ovom SP-u povremeno i desni vanjski, a poslije dolaska do 28:18 protiv Bahreina opisao je kako je vidio tu utakmicu.

‘Gledali smo dosta individualno i kolektivno, spremali smo se jučer za njihov napad. Odlučili smo da ćemo igrati 6-0. Što se tiče našeg napada, to smo gledali jutros, imali smo dogovore’, rekao je Čupić pred kamerama RTL-a, ističući da je sve izgledalo dosta korektno.

‘Utakmicu po utakmicu, idemo dalje. Svaku utakmicu netko ispliva, netko zabije malo više golova’, dodao je Čupić.

Iskusno desno krilo je u razgovoru s Nikšom Kalebom komentiralo i svoje igranje na desnom vanjskom. To je ‘vruća’ tema brojnih analiza, a on kaže da pokušava dati najbolje što može kada je na toj poziciji na kojoj je do sada bio u društvu Domagoja Duvnjaka i Luke Cindrića, koji je, nažalost, morao otići na tretman bolne ozljede.

‘Dva puta sam igrao s ‘Duletom’, jednom s Cindrom, popratiš neku akciju, napraviš što ti oni kažu da ne pogriješiš u početku akcije. Poslije ide malo individualno i grupno, ali ako ekipa i izbornik od mene traže da igram, ja ću igrati, a ako traže da sjedim, ja ću sjediti’, istaknuo je Čupić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.