Foto: Profimedia

KOEMAN SE NADA MESSIJU: Planet Barca strepi! Hoće li argentinski čarobnjak zaigrati u finalu?

Autor: N.M.

Uz dva velika derbija u Engleskoj i Italiji još će jedan dvoboj privući pozornost. U njemu  će se za prvi trofej sezone u Španjolskoj onaj Superkupa boriti Barcelona i Athletic Bilbao. Barcelona je finale izborila preko Real Sociedada dok je Bilbao iznenadio Real Madrid i tako spriječio novi el classico.

Ono što navijače i ljubitelje nogometa najviše zanima hoće li večeras na teren za Barcelonu istrčati Lionel Messi. Kao što je poznato Messi nije igrao polufinalni susret protiv Real Sociedada, jer se oporavljao od ozljede.

Još nije sigurno hoće li povesti svoju momčad u borbu za novi trofej. Trener Koeman mu se naravno itekako nada: „Trenirao je individualno, vidjet ćemo kako će se osjećati“, rekao je Koeman u najavi utakmice

„Konačna odluka bit će njegova, on najbolje poznaje svoje tijelo. Moramo pričekati i vidjeti. Nadamo se da će igrati. Ako vam je u ekipi najbolji igrač, onda imate veće šanse pobijediti, posebno kada je riječ o najboljem nogometašu svijeta. Ekipa je snažnija sa Leom“, prisnažio je Ronald Koeman.

O protivniku u finalu Athletic Bilbaou strateg Barcelone kaže: „Znamo da ovo nije najvažniji trofej za koji se borimo, ali je trofej. Ako pobijedimo, steći ćemo samopouzdanje koje će nam kasnije pomoći. Fokusirani smo. Eliminacija Real Madrida je pokazala da je sve moguće. Athletic je vrlo dobra ekipa“, dodao je Koeman.

Finale španjolskog Superkupa Barcelona-Athletic Bilbao igra se večeras u 21 sat u Sevilli.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.