Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

KNJIGA SJEĆANJA NA CICU: U Fan shopu na Maksimiru svi će se moći upisati

Autor: GIŠ

Posljednji ispraćaj prerano preminulog Cice Kranjčara bit će organiziran na Mirogoju u petak od 15 sati, a moći će mu prisustvovati samo uža obitelj, prijatelji te predstavnici naraštaja Kranjčarovih suigrača.

Cico će svoje vječno počivalište imati u Aleji velikana, uz legendarni plavi dvojac Slaven Zambata i Krasnodar Rora, koji su preminuli krajem prošle godine.

U hotelu Westin nešto ranije bit će održana komemoracija u čast velikom nogometašu i treneru, a Dinamo će u Maksimirskom Fan shopu izložiti Knjigu sjećanja u spomen na legendarnog “plavog devet”.

Knjiga sjećanja bit će dostupna svima od petka u 14 sati do ponedjeljka u 20 sati, a priopćenje iz Dinama prenosimo u cijelost:

U petak, 5. ožujka, oprostit ćemo se od Dinamove legende Zlatka Kranjčara.

Knjiga sjećanja u spomen na Zlatka Kranjčara bit će izložena na stadionu Maksimir od petka, 5. ožujka u 14 sati do ponedjeljka 8. ožujka u 20 sati.

Knjiga će biti izložena u fan shopu Dinamo na stadionu Maksimir i bit će dostupna svima zainteresiranima koji žele upisati svoj posljednji pozdrav legendi Dinama. Knjiga će nakon toga biti predana obitelji Kranjčar.




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.