Foto:AP Photo/Matthias Schrader/Guliverimage

KLUB VATRENOG LEGENDU KOŠTAO OTKAZA! Nijemac hrvatskog podrijetla odletio s funkcije

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Legendarni njemački igrač, koji je pred kraj karijere zaigrao i u Hrvatskoj za Rijeku, dobio je otkaz na mjestu sportskog direktora, nakon što je njegova Hertha izgubila gradski derbi od Union Berlina.

Fredi Bobić bio je na mjestu sportskog direktora Herthe je od lipnja 2021.godine te je bio zadužen za transfere i formiranje momčadi.

Iz Njemačkog prvoligaša bili su nezadovoljni njegovim radom u proteklo vrijeme, jer je napravio više izlaznih nego ulaznih transfera, a sve pokušavajući smanjiti troškove kluba.

Jednoglasna odluka

“Uprava kluba, zajedno s nadzornim odborom Herthe, jednoglasno je donijela odluku o hitnoj smjeni Fredija Bobića s mjesta sportskog direktora”, napisali su u priopćenju iz kluba.

Bobić je većinu svoje karijere proveo u Njemačkoj, gdje je nastupao za Stuttgarter Kickers, Vfb Stuttgart, Borrusiu Dortmund, Hannover i Herthu, da bi karijeru priveo kraju u Rijeci.




Za odabranu vrstu njemačke Fredi Bobić je nastupio 37. puta i zabio deset pogodaka.

 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.