Photo: Profimedia

KAPETANICA SRBIJE NA RUBU SUZA: Poraz od Hrvatske nije lako preboljeti!

Autor: Ivor Krapac

Susret Hrvatske i Srbije na kraju prvog kruga Europskog prvenstva za rukometašice u Danskoj donio je veliko veselje hrvatskim reprezentativkama i jednako veliko razočaranje za Srpkinje.

Na kraju rukometne večeri, to razočaranje postalo je još veće s obzirom na to da je pobjedom Nizozemki nad Mađaricama rasplet bio takav da je Srbija posljednja u skupini prvog dijela natjecanja i neće nastaviti svoj put na ovom EP-u.

Srpskim igračicama nije bilo lako prihvatiti njima nesretni rasplet napete utakmice protiv Hrvatske. Kako je objavio srpski Blic, kapetanica reprezentacije Katarina Krpež-Šlezak je nakon poraza bila na rubu suza, a nije imala snage za puno riječi.

‘Nismo ekipa iz prve utakmice u kojoj smo pobijedile Nizozemke. Žao mi je, stvarno mi je žao!’, rekla je srpska kapetanica u svojoj reakciji nakon utakmice, dodajući da se nada da će rasplet druge utakmice posljednjeg kola u toj skupini njima biti sretan, ali to se na koncu nije dogodilo.

Razloge poraza potražila je i Jelena Lavko, čije riječi donosi službena stranica Rukometnog saveza Srbije.

‘Bila je jako teška utakmica, borbena, puna ‘fajta’, emocija, svega. Nažalost, izgubili smo s golom, krivo mi je jer smo same dozvolile da izgubimo, nisu nas nadigrale’, rekla je Lavko.

‘Imali smo puno grešaka, pogrešnih dodavanja, što su one kaznile. Bila je to dobra utakmica, neizvjesna, kod rezultata 23:23 obje selekcije nisu mogle dati gol jako dugo. Trebalo je biti hladnije glave, ali to je jako teško u takvoj borbi i kada je takva želja’, dodala je Lavko.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.