Foto: Pixabay/Ilustracija

KAOS U TEXSASU: Snježna oluja paralizirala Jug Amerike, otkazuju se sportska događanja

Autor: GIŠ

Velika snježna oluja koja je zahvatila veći dio SAD-a prouzročila je pravi kaos na Jugu kontinenta, koji je nenaviknut na ekstremne zimske uvijete ostao u potpunosti paraliziran.

Ceste su zatrpane snijegom pa ljudi hodaju autocestama nakon što su napustili vozila, aerodromi privremeno ne rade, dok se temperature spuštaju i  20. stupnjeva ispod nule.

U takvim uvjetima NBA je odlučila kako je najbolje odgoditi utakmicu koja se trebala igrati u Dallasu u American Airlines Centeru, dvorane u kojoj Mavericksi igraju domaće utakmice.

Uz probleme sa snijegom u NBA-u se ponovno pojavila i zaraza koronavirusom te je NBA liga priopćila odluku o odgodi tri utakmice San Antonio Spursa koji se nalaze na turneji u Istočnoj konferenciji, a na testiranju nakon nedjeljnog dvoboja u Charlotteu imali su četvoricu pozitivnih igrača na Covid-19.

Zbog toga su odgođene i dvije utakmice Hornetsa.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.