Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

KAOS U SVLAČIONICI NAPOLIJA: Gattuso je nakon poraza od Spezije potpuno izgubio kontrolu

Autor: Gordan Šojat

Gennaro Gattuso poznat je po svojem temperamentu koji ga je krasio kao igrača i sada kao trener, a kakav je kada plane najbolje su vidjeli igrači Napolija koji su nakon poraza od Spezije doživjeli erupciju u svlačionici nakon utakmice.

Naime, kako pišu talijanski mediji, Gattuso je razbio ploču za crtanje taktike, urlao na igrače i u jednom trenutku udario šakom u vrata.

“Kukavice ste, nemate karaktera!”, ljut poput risa bio je  Gennaro dok je prosipao žuč na igrače.

Gattuso je psovao i pocrvenio u licu dok su uplašeni igrači šutjeli jer jako dobro znaju kakav je Gattuso kada pobjesni navode Talijani.

Kada se malo smirio Gattuso je otišao na presicu gdje je ipak malo smirio tenzije.

“Prosipamo previše bodova na domaćem terenu ove sezone i svi moraju prihvatiti odgovornost za to. I momčad i ja. Nije to samo loša sreća!” rekao je nakon temperamenti Talijan.

“Ne smiju igrači pasti u depresiju, ne smeta mi ako napravimo neke pogreške, ali moramo napadati, a ne samo stajati na terenu.”, zaključio je Gattuso, a kakav efekt je imala ova šok terapija vidjet ćemo ove nedjelje kada će Napoli u goste kod Udinesea.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.