Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

KALEB STAO U OBRANU ČERVARA: ‘Ne treba ga cipelariti dok je na podu, on je velikan hrvatskog rukometa!

Autor: N.M.

Hrvatska se nije plasirala u četvrfinale svjetskog rukometnog prvenstva, prvi put nakon 19 godina naši rukometaši nisu prošli grupnu fazu natjecanja na velikom natjecanju.

U  susretu posljednjeg kola drugog kruga SP-a u Egiptu Hrvatska je izgubila od Danske sa 26-38 (15-17).

Danska nas je razbila i poslala kući, Lino Červar oprašta se od kormila reprezentacije. Na olimpijskom turniru vodit će nas drugi izbornik za nešto više od mjesec dana.

Červaru je upućeno dosta kritika već nakon kiksa i remija s Japanom u prvoj utakmici, a kulminiralo je nakon Argentine i teškog poraza i Červar je prelomio i podnio ostavku odmha nakon  te utakmice.

Nikša Kaleb naše legendarno desno još je u prijenosu komentirao sudbinu Line Červara i kazao je da Linu i igrače ne treba cipelariti dok su na podu. Posebno se to odnosi na Linu koji je velikan hrvatskog rukometa, i da mu svi zajedno moramo biti zahvalni na svome što je napravio za naš rukomet.

“Zahvaljuem mu se za sve što je napravio za mene i reprezentaciju. Ljudi u njemu traže krivca, ali mi nećemo dozvoliti da se blati Lina i na uspjehe u hrvatskom rukometu”

“A da je bilo grešaka u vođenju na ovom prvenstvu bilo je, ali to ne umanjuje Lininu trenersku veličinu”, istaknuo je Kaleb u izravnom prijenosu. S njim se gotovo u potpunosti složio i komentator i kolega Filip Brkić.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.