Foto: Profimedia

KAKVA DRAMA NA SAN SIRU: Otpisani Contev adut zamjenio Broza i zabio za prolaz!

Autor: N.M.

Inter je nakon velike drame izborio prolaz u polufinale Kupa Italije. S 2:1 su bili bolji od gradskog rivala Milana u spektakularnoj i dramatičnoj utakmici koja je odlučena u 98. minuti.

Rossoneri su “gostovali” na Giuseppe Meazzi i iako je Inter djelovao  dosta opasnije u prvih pola sata, Zlatan Ibrahimović pogodio je za vodstvo svoje momčadi u 31. minuti.  Mandukić ne konkurira za momčad Milana a Ante Rebić je krenuo s  klupe.

S druge strane oba hrvatska repreznetativca iz Intera Marcelo Brozović i Ivan Perišić dobili su povjerenje Contea od početka na večerašnjoj utakmici.

Ali u završnici prvog poluvremena došlo do obračuna među igračima. Sve se završilo, srećom, na verbalnim okršajima, no malo je nedostajalo da krene opća tučnjava na travnjaku.




Sve je krenulo od Zlatana Ibrahimovića koji je opsovao Romeluu Lukakuu, nakon čega je Belgijanac doslovno podivljao i tražio fizički obračun sa švedskim napadačem. Suigrači su se umiješali, trajalo je to nekoliko minuta ali se smirilo. No Ibrahimović je na kraju pocrvenio u 58. minuti dobivši drugi žuti karton nakon jednog grubog starta. U 60. minuti je za Milan u igru ušao i Ante Rebić.

Conte je pak iz igre izvukao Perišića u 67. minuti. Umjesto njega ušao je Lautaro Martinez, a Inter je do izjednačenja došao nakon što je u kaznenom prostoru Milana oboren Barella. Siguran realizator udarca s bijele točke bio je Lukaku u 71. minuti.

Inter je unatoč silnoj dominaciji i čak 26 udaraca prema golu, od toga 14 u okvir tek u 98. minuti okrunio svoju nadmoć i to igrač od kojeg se to najmanje očekivalo.




Christian Eriksen koji  je na izlaznim vratima kluba zamjenio je našeg Brozovića u 88. minuti te je postao Contov dobitni joker za prolaz u polufinale! Dosuđen je slobodni udarac za “domaće”, a Christian Eriksen majstorski zabija za prolaz Intera u polufinale.

Kakva neviđena drama na San Siru sa sretnim završetkom za Inter.  Protivnik u polufinalu bit će im bolji iz dvoboja Juventusa i Spala.

Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.