Foto: GuliverImage/Zuma Press/Rob Prange

‘KAKO TO IZGLEDA, JE LI MOŽDA TRUDNA?’ Napali posrnulu zvijezdu, puno se od nje očekivalo

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nije lijepo gledati koliko tko kilograma ima, ali u slučaju profesionalnih sportaša i sportašica, tjelesno stanje itekako je bitno za uspjeh na terenu. Kada se pojavi netko tko u tome odskače, to brzo upadne u oko, a ovih dana, rano u novoj teniskoj sezoni, to se događa u slučaju igračice koja je bila peta na svijetu i pamti osvojeni veliki naslov, Roland Garros 2017. godine.

Jelena Ostapenko je svojim uspjesima ‘bljesnula’ rano. Na Grand Slam turniru na pariškim zemljanim terenima slavila je dva dana nakon proslave 20. rođendana, a danas s 25 godina, Latvijka trenutno nije u društvu prvih 10 na svijetu, nalazi se na 18. mjestu, no više od toga pozornost je izazvao njezin izgled na početku nove sezone.

Iznenadile su fotografije koje Ostapenko pokazuju s viškom kilograma, teško prepoznatljivu ako se to usporedi s razdobljem dok je bila u naletu prema vrhu. U međuvremenu je prošla puno uspona i padova, a nove snimke ukazuju na to da se jako opustila.

Bilo je na ovo svakakvih reakcija. Jedan profil koji prati rumunjski ženski tenis je u objavi na Twitteru približio završetak meča u kojem je Ostapenko sa 6:3, 6:0 izgubila od Rumunjke Irina-Camelije Begu u drugom kolu WTA turnira u Adelaideu, a pogled na 25-godišnju Latvijku izazvao je čuđenje.




“Je li ona možda trudna? Izgleda tako”, napisao je jedan korisnik Twittera u svojem komentaru, a bila je tu i druga reakcija koja je skrenula pozornost na Latvijkino izdanje na terenu.

“Izgleda manje ‘fit’ nego je bila lani”, piše u toj reakciji.

Ostapenko će novi izazov na terenu imati na Australian Openu, ondje je u prvom kolu čeka Ukrajinka Dajana Jastremska, a trebat će uložiti puno da ponovno bude ona stara, kakva je bila u proboju među prvih pet na svijetu.

Nakon što je jako mlada osvojila Roland Garros, od Latvijke se očekivalo da bi tako mogla i dalje, prema novim velim titulama, no dogodio se pad, a sada i čuđenje mnogih nakon što su se pojavile fotografije i videi s terena rano u novoj sezoni.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.