Photo by Jamie McDonald/Getty Images

‘Kako je odigrao Ribery! Bio je bolji od Cristiana Ronalda!’

Autor: Edwin Nicky Džemidžić

Fiorentina je na domaćem terenu ugostila aktualnog talijanskog prvaka Juventus te su ‘Viole’ odigrale izuzetno dobar susret u kojima je malo sreće falilo kako bi pobjedili.

Susret je završio bez pobjednika, no sveukupni dojam je bio na strani Fiorentine koja je više htjela pobjedu nego torinski klub.

Nakon utakmice, alfa i omega kluba, predsjednik Rocco Commisso bio je izrazito zadovoljan viđenim na terenu od strane njegove ekipe, ali je posebno bio očaran igrao novopridošle zvijezde Francka Riberyja.

‘Jako sam sretan, bila je to lijepa igra. Momci su dali svoje srce. Jeste li vidjeli Riberyja u 36. godini? Igrao je bolje od Ronalda! A dvojica Italijana, Castrovilli i Chiesa? Juve je imao igrače u vrijednosti od 300 milijuna, mi 50. Morali bismo izgubiti 6:0, ali izvukli smo bod’, prenosi Sportklub.

Fiorentina je uspjela dovesti prekaljenog francuskog internacionalca te oborili su rekord po broju prodanih sezonskih ulaznica.

Ove sezone se nadaju većoj borbi u talijanskom prvenstvu, no nisu dobro krenuli u sezonu. U prva dva kola upisali su dva poraza, od Napolija su izgubili u odličnoj utakmici 4-3, dok su neočekivano izgubili od Genoe rezultatom 2-1.

Remi protiv aktualnog prvaka i jednog od favorita Lige prvaka sigurno daje vjetar u leđa kako mogu bolje nego što govori trenutačna situacija na tablici.




Rezultati by SofaScore




Autor:Edwin Nicky Džemidžić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.