Photo: Profimedia

KAKAV PODVIG! Ostvarila nešto što još nitko nije, evo kako je to uspjela

Autor: I.K.

Brazilka Jessica Andrade slavila je u glavnoj ženskoj borbi večeri na priredbi UFC Fight Island 6 u Abu Dhabiju, a pobjeda nad Amerikankom Katlyn Chookagian u muha kategoriji bila je posebna jer je s njom ostvarila uspjeh koji nije imala nijedna druga borkinja u UFC-u.

Andrade sada ima pobjede u tri različite težinske skupine. Ranije u karijeri u UFC-u slavila je u bantam i slamka kategorijama, dok je protiv Katlyn Chookagian debitirala u muha kategoriji.

Brazilka je do svojeg velikog uspjeha stigla tehničkim nokautom u prvoj rundi, a potom je dodala da se nada napadu na naslov koji u muhi drži Valentina Ševčenko, borkinja s dvojnim kirgistanskim i peruanskim državljanstvom.

‘Kad borbi pristupaš s veseljem, kao što sam ja napravila, onda možeš imati samo jedan rezultat’, opisala je Andrade pristup koji ju je doveo do pobjede.

‘Sada sam prva izazivačica i vidjet ćemo hoću li dobiti šansu za borbu protiv Valentine’, istaknula je Brazilka.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.