FOTO: CROPIX

JOŠ STIGNETE PO ULAZNICU: Dinamo otvorio južnu tribinu

Autor: Mario Lacković

GNK Dinamo Zagreb je na svojim službenim stranicama objavio kako počinje prodaja karata za južnu tribinu.

 FOTO: GNK Dinamo

Dinamo dočekuje Šahtar na Maksimiru, a interes za utakmicu je golem. Prvog dana prodaje rasprodane su cijela zapadna i istočna tribina, a potom je planula i donja sjeverna tribina pa je u prodaji ostalo još nekoliko tisuća ulaznica za tribinu sjever gore. No ono što je razveselilo navijače Dinama je i činjenica kako navijači Šahtara baš i nisu zainteresirani za ovaj susret pa je Uprava u kontaktu s policijom uspjela dogovoriti kako na tribinu koja je namjenjena za gostujuće navijače ipak mogu i domaći navijači.

Prodaja ulaznica za južnu tribinu počinje u srijedu u podne, a ako se i ona rasproda, Dinamo će na maksimiru bodriti 30 tisuća ljudi. Veliki vjetar u leđa, a nadamo se i dovoljno velik za osminu finala Lige Prvaka.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.