Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

JOŠ JEDNA LOŠA VIJEST ZA POPULARNOG VATRENOG! Kako će nastaviti nakon ovoga, baš je pehist

Autor: J.Č

Ivan Perišić neće ovo ljeto pamtiti po dobrom. Prvo je zbog pozitivnog testa na koronavirus propustio utakmicu osmine finala protiv Španjolske na Europskom prvenstvu, a sada ga čeka još loših vijesti.

Naime, talijanski mediji tvrde kako novopečeni trener Intera, Simone Inzaghi, ne računa na naše lijevo krilo u novoj sezoni te su ga odlučili prodati. Nije to iznenađujuća vijest jer je Inter krenuo u masovno rezanje troškova zbog loše financijske situacije. Na transfer listi našao se i Ivan, njegov ugovor iznosi tri milijuna eura na godinu.

Zbog koronavirusa, nije u mogućnosti popričati s trenerom i čelnicima kluba. Za sada nema ponuda za Perišića, sljedeće sezone  postaje slobodan igrač i može otići besplatno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Izvor:Instagram(@ivanperisic444)




U Interu spremni na sve

Milanski Inter spreman je Perišiću ponuditi novi, ali znatno niži ugovor. Pitanje je isplati li se to Perišiću ako trener ne računa na njega. Klub bi se time osigurao da Ivan ne ode besplatno, mogli bi nešto zaraditi.

Perišić je prošle sezone osvojio titulu Italije te u 32 nastupa postigao četiri gola i pet puta asistirao.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Izvor:Instagram(@ivanperisic444)

 

 

 

 

 

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.