Foto: Tom Dubravec/CROPIX

JOŠ JEDAN VATRENI NA METI VELIKANA! Mnogi ga osporavaju, ali igra u formi života

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Hrvatska je jedna od rijetkih ekipa koja nije poražena na Mundijalu, a dobrim igrama Vatreni su skrenuli pozornost brojnih velikana. Jedan od njih i Josip Juranović.

Desni bek Celtica igra jako dobro na ovom turniru. Najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano piše kako brojni klubovi prate Juranovića.

U Škotsku je stigao prošlo ljeto iz Legije Varšave, a navijače je oduševio svojom srčanošću te napadačkim prodorima brzo je oduševio zahtjevne navijače škotskog velikana.

Trnovit put

Kao najveći kandidat spominje se Atletico Madrid koji je spreman iskeširati 17 milijuna eura za bivšeg kapetana Hajduka što bi bio jedan od najvećih transfera nekog bivšeg igrača Hajduka.

 

Juranović je karijeru započeo u rodnoj Dubravi, a u ljeto 2015. stigao je u Hajduk gdje je ubrzo postao i kapetan te za 400 tisuća eura zamijenio Split Varšavom.  Celtic ga je platio oko 3 milijuna eura.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.