Instagram

JORDANOV SIN I PIPENOVA ŽENA PLANIRAJU DIJETE! Jadan Scottie sad još više mrzi Michaela, ovo mu neće oprostiti

Autor: Dnevno.hr

Još prošle godine vijest je odjeknulao kao ‘bomba’. Vijest za žute sportske stranice, ali opet, i takve se nerijetko “bombastično čitaju”, a pogotovo ako su u ulogama Micheal Jordan i Scottie Pippen, makar, sporednim…

Naime, tabloid TMZ landirao je vijest kako je 31-godišnji Marcus Jordan, sin legendarnog Michaela Jordana, u ljubavnoj vezi s Larsom Pippen (48), bivšom suprugom slavnog Scottiea Pippena.

Larsa Pippen tako je u jednom restoranu u Miamiju viđena u društvu 17 godina mlađeg Jordanovog sina. Iako u javnosti nisu razmjenjivali nježnosti, TMZ navodi kako bi potencijalna ljubavna veza dodatno narušila odnos između Michaela Jordana i Scottiea Pippena.

Žele obitelj

Na kraju je ta veza potvrđena, a sad mediji pišu da – čekaju dijete. Odnosno, da su posjetili kliniku za neplodnost, jer njegova Larsa ima 48 godina i daleko je od najboljih godina za proširenje obitelji.

“Scottie? Ima pravo da se osjeća kako želi. Mene nije briga za druge, ja želim samo sreću, a trenutačno sam jako sretna”, rekla je jednom prilikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Larsa Pippen (@larsapippen)

A odnos dvojice legendarnih suigrača narušen je nakon hit dokumentarca ‘Posljednji ples‘ o šampionskoj generaciji Chicago Bullsa. Pippen je nakon Jordanovog dokumentarca optužio ‘Gospodina Zraka‘ da je previše veličao samoga sebe, bez previše spominjanja njega samoga i ostalih igrača.”




“Otišao bih tako daleko i rekao da je Michael Jordan uništio košarku. Osamdesetih godina na školskim igralištima, svi su se dodavali i gledali kako da pomognu momčadi. U devedesetima je tome stigao kraj jer su svi željeli biti kao Mike. Mike nije želio dodati loptu, nije želio skakati i čuvati najboljeg protivničkog igrača. Želio je sve raditi sam i da svi rade za njega. Zato mislim da je LeBron James najbolji svih vremena, On radi sve i uključuje svoje suigrače”, rekao je ranije ogorčeni Pippen.

Screenshot

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.