06.02.2021.,Zagreb - 20. kolo Hrvatski telekom Prve HNL: Lokomotiva - Rijeka. Jerko Leko. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

JERKO LEKO NAKON PORAZA: ‘Rekao sam kako nas samo greške mogu koštati i baš se to dogodilo’

Autor: GIŠ

Današnja šokantna utakmica u Kranjčevićevoj ostavila je nogometaše Lokomotive na pretposljednjem mjestu 1. HNL-a, i ne vrijedi igračima Jerka Leke što su bili bolji takmac u većem dijelu utakmice kada su na kraju izgubili dobiveno u samo tri minute drugo poluvremena.

Jerko Leko tako nije mogao pronaći samo jednu grešku koju su napravili njegovi igrači nakon komotnog vodstva od 2:0 i još pregršt šansi koje nisu iskoristili i na kraju izgubili s 2:3 protiv neuvjerljive Rijeke.

”Neugodan poraz s obzirom na prednost koju smo imali i kako smo izgledali. Imali smo još nekoliko odličnih šansi i morali smo puno prije završiti ovu utakmicu. Tada sam rekao da nas samo greške mogu koštati i baš se to dogodilo. Dva penala, dvije nesmotrenosti Cipetića i Osmankovića. Ovakve se utakmice dobivaju dobrom igrom, ali i tako da smanjiš pogreške na minimum.” rekao je Leko pa nastavio,

“Crveni karton nas je totalno poremetio. Čestitam Rijeci na pobjedi. Bili smo dobri, ali nije bilo dovoljno. Čak tri igrača fizički nisu mogli do kraja reagirati, pali su trkački i te su nas zamjene malo poremetile. Ispalo je kako je ispalo. Najviše mi je žao zbog dečkiju jer su odigrali odličnu utakmicu, a na kraju nisu bili nagrađeni niti bodom”, kazao je trener Lokomotive Jerko Leko nakon utakmice.

Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.