Foto: Marko Prpic/PIXSELL

JERKO LEKO GLEDA POZITIVNO: ‘Sve u svemu mogu biti zadovoljan odnosom i pristupom, ne i rezultatom’

Autor: Gordan Šojat

Lokomotiva danas nije izgledala dobro protiv gradskog rivala Dinama pa su Lokosi na Maksimiru pali bez ispaljenog metka.

Novi trener Lokomotive Jerko Leko tako je potražio alibi u umoru i novim igračima, no ipak nije bio u potpunosti nezadovoljan.

”S obzirom na dosta promjena koje smo morali napraviti zbog umora iz prve tri utakmice, izgledali smo kompaktno. Puno novih igrača, bio je problem početak utakmice, ušli smo dezorijentirano i to nas je stajalo ranog gola. Probali smo izlaziti u polukontre i kontre, vidjeli smo i Sammira koji se trudio, vratio se nakon ozljede.” rekao je strateg Lokosa pa nastavio,

“Poslije smo djelovali bolje, pokušali smo i zaprijetiti, bilo je opet i nekih ozljeda. Sve u svemu mogu biti zadovoljan odnosom i pristupom, ne i rezultatom. Idemo dalje, sad se idemo dobro pripremiti za utakmicu s Rijekom”, zaključio je Jerko Leko.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.