Izvor: Screenshot/Twitter

JEDAN OD NAJBOLJIH IGRAČA NA SVIJETU SLOMIO RUKU MLADOM HRVATU: Nije dosuđen ni prekršaj!

Autor: F.F

Mladi hrvatski košarkaš, Luka Šamanić, jučer je odigrao svoju posljednju utakmicu ovogodišnje NBA sezone. Razlog je ozljeda koja će ga udaljiti s košarkaških parketa, a upitan je i njegov naslov u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Kvalifikacije za OI održat će se u Splitu krajem lipnja, a Šamanić bi se trebao oporaviti tek za šest do osam tjedana.

Ozlijedio ga je jedan od najboljih igrača u NBA ligi James Harden, nakon što ga je odalamio po ruci te mu slomio četvrtu metakarpalnu kost, koja spaja zglob i prstenjak

Suci su problem NBA lige

Četiri minute prije kraja utakmice Šamanić je krenuo prema košu, a tamo ga je dočekao Harden koji ga je udario po ruci. Suci čak nisu ni dosudili prekršaj, a u nastavku akcije, Šamanić je zabio koš upravo s lijevom, ozlijeđenom rukom.

Po njegovoj reakciji vidjelo se da mu nije ugodno, ali je stisnuo zube i pogodio koš. Na koji način je Harden udario Šamanića pogledajte OVDJE! (Video prava: Arena Sport)

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.